• お知らせ
  • Director, Yoshihito KAWAMURA received the ‘Nice Step Researcher Award 2012 - Significant Contributio...

News お知らせ

Director, Yoshihito KAWAMURA received the ‘Nice Step Researcher Award 2012 – Significant Contribution to Scientific Technology’.

The Director of MRC, Prof. Yoshihito KAWAMURA (Department of Material Science and Engineering) received the ‘Nice Step Researcher Award 2012 – Significant Contribution to Scientific Technology’ from the Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology.

Kumamoto University homepage
National Institute of Science and Technology Policy homepage